Meny
Start
Mediaspelare
Svenska Kanaler
Nyhets TV
Svenska Filmsidor
Kanallänkar
Nedladdning
Filmklipp
HDTV
TV/Dator anslutning
Kontakt

Sidor med filmklipp

Det finns ju en uppsjö med sidor på internet där du kan söka efter filmklipp med sportevent, kändisar, humor mm. Nedan finner du några av de största sidorna. Har du tips på någon sida du tycker att vi borde ta med så mejla oss gärna på: tips@seteve.se

YouTube
YouTube är den största och mest kända filmklippssidan i världen. Den ägs ju av Google och ni vet säkert mer om den än vi. Det är en bra sida när det gäller att söka efter klipp, och det är även lätt att länka klipp från dem om du vill visa något på din egen sida.
Klicka här för att komma till YouTube

Bubblare.se
Bubblare.se är en svensk variant av YouTube. Den fungerar ungefär på samma sätt som YouTube men i mycket mindre format.
Klicka här för att komma till Bubblare.se

FejmTV
FejmTV är Bonniers och TV4s satsning på att göra en YouTube-klon. Den går än så länge som en betaversion och det är inte klart när den ska öppnas skarpt.
Klicka här för att komma till FejmTV

Videoboom
Videoboom är en annan sida med lite blandade klipp. Många länkar dock till YouTube men sidan är ändå värd ett besök.
Klicka här för att komma till Videoboom

blip.tv
På blip.tv kan du titta på klipp eller lägga upp egna. Du ska även kunna tjäna pengar på att lägga upp dina egna klipp med hjälp av reklam som du inför i dem. Lägger du upp något som många vill se så kan du alltså tjäna en slant.
Klicka här för att komma till blip.tv

Mitt Klipp
Mitt Klipp är Aftonbladets sastning på filmklippssidan. Den är nystartad så än så länge finns det inte så mycket material på deras sida. Men känner vi Aftonbladet rätt så kommer deras sida att få ganska mycket trafik fort.
Klicka här för att komma till Mitt Klipp

Super Deluxe
Super Deluxe är till större delen fylld samtidssatir och komedi. Till skillnad från exempelvis YouTube är materialet här delvis utvalt av en redaktion, dels framröstat av tittarna på ett sätt som gör det betydligt enklare att hitta bra material.
Klicka här för att komma till Super Deluxe

How stuff works
På How Stuff Works kan du, som namnet avslöjar, få reda på hur saker och ting fungerar. Undrar du exempelvis hur det fungerar när företaget UPS skickar sin paket över världen så kan du se det här.
Klicka här för att komma till How Stuff Work

Google Video
Innan Google köpte Youtube så hade de tagit fram Google Video. Efter att ha märkt att Google Video inte slog igenom på det sätt som de hade hoppats så köpte de alltså Youtube.
Klicka här för att komma till Google Video

eBaum´s World
På eBaum´s World så kan du hitta en hel del roliga klipp. På denna sida hittar du ofta lättare bra och roliga klipp än på stora sidor så som Youtube och Google Video, högre kvalité på klippen kan man väll säga.
Klicka här för att komma till eBaum´s World